Ga naar de inhoud
Verkocht

Mariakerke

Leuke woning in kindvriendelijke buurt

Deze gezinswoning biedt de perfecte combinatie van rustig wonen in een kindvriendelijke buurt in Mariakerke, met de bruisende stad Gent op slechts een korte fietstocht verwijderd. Met vlotte toegang tot de R4 en E40 is deze locatie ideaal voor gezinnen die bereikbaarheid en gemak waarderen.

Ruime inkomhal die u verwelkomt in uw nieuwe thuis. Gezellige leefruimte met een open haard, perfect voor knusse avonden. Moderne keuken met aangrenzende eetruimte voor familiebijeenkomsten. Handige apart toilet op de begane grond. Onderhoudsvriendelijke tuin met een tuinhuis voor extra opslagruimte. Op de eerste verdieping vindt u 3 ruime slaapkamers en een badkamer. Ruime zolder met onbegrensde mogelijkheden voor uitbreiding of opslag.

Deze woning is gunstig gelegen in een rustige woonwijk van Mariakerke en biedt een scala aan voorzieningen op wandelafstand, waaronder scholen, kinderopvang, speeltuinen, bakker, slager, apotheek en het prachtige natuurdomein Vyncke-Bovyn. Het centrum van Gent, met zijn culturele rijkdom en bruisende sfeer, is gemakkelijk bereikbaar met de fiets.

Kenmerken

Oppervlakte 144 m²
Grondoppervlak 167 m²
Kamers 3
Badkamers 1
Tuin 85 m²
Beglazing Dubbel
Verwarming Gas
Bouwjaar 1955

Stedenbouwkundig

G(ebouw)-score A
P(erceel)-score A