Ga naar de inhoud

Gent

€ 450.000

Nevelseheerweg 9
9031 Gent

BEZOEKDAG zaterdag 13/07!

Ontdek deze unieke renovatiekans in Drongen! Een charmante deelgemeente van Gent, biedt een perfecte mix van landelijke rust en stedelijke nabijheid. Gelegen aan de Leie, staat Drongen bekend om zijn groene omgeving en pittoreske landschappen. Met uitstekende verbindingen naar het centrum van Gent en de nabijgelegen snelwegen. Drongen is de ideale plek voor wie houdt van een rustige levensstijl met alle voorzieningen binnen handbereik.

Een royaal perceel van 1398 m². Grenzend aan agrarisch gebied aan zowel de voor- als achterzijde, geniet u hier van een blijvend groen panorama.

De woning biedt een ruime leefruimte, keuken en badkamer op het gelijkvloers. Op de eerste verdieping zijn er vier kamers (waarvan één kleiner), met mogelijkheden voor renovatie en indeling naar wens. De zolder biedt extra uitbreidingsmogelijkheden.

Praktische extra’s zijn de inpandige garage en een aparte ruimte die kan dienen als berging, werk- of praktijkruimte. Een kelder voor extra opslagplaats.

Een kans voor wie zoekt naar een renovatieproject met potentieel op een ruim perceel in groene omgeving. Laat uw creativiteit de vrije loop en maak van deze woning uw droomhuis!

Benieuwd? Vraag uw bezoek aan via lies@brutinvastgoed.be of 0474 43 98 68.

Kenmerken

Grondoppervlak 1.398 m²
Beglazing Enkel
Bodemattest Aanwezig
Asbestattest 1
Datum asbestattest 03/04/2024 00:00

Stedenbouwkundig

Bouwvergunning Aanwezig
Verkavelingvergunning Niet aanwezig
Voorkooprecht Niet aanwezig
Dagvaarding en herstelvordering Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
G(ebouw)-score A
P(erceel)-score A

Interesse in deze woning?