Ga naar de inhoud
Verkocht

Maldegem

Residentie Sandolo (6% BTW mgl)!

Geniet nu nog van het gunstige verlaagd BTW-tarief van 6%! (mits voorwaarden)

Deze exclusieve en kleinschalige residentie (8 woonunits) is ideaal gelegen op wandelafstand van het sfeervolle centrum van Maldegem en het Sint-Annapark. Te midden van het betoverende landschap van het Meetjesland. Vlotte verbindingen naar Knokke-Heist, Gent en Brugge bieden u toegang tot het dynamische stadsleven.

Dit BEN-nieuwbouwproject (E-peil 0!) voldoet aan de meest strikte hedendaagse energienormen, waarbij uw comfort en duurzaamheid centraal staan. Dankzij het verwarmingssysteem op geothermie en de individuele zonnepanelen geniet u het hele jaar door van een aangename temperatuur met een vloerverwarming die zowel verwarming als koeling biedt.

Residentie Sandolo biedt een gevarieerd scala aan van 8 woonunits, met oppervlaktes variërend van 55 m² tot 106 m² (exclusief terras). Hier vindt u beslist de perfecte ruimte die naadloos aansluit bij uw levensstijl.

Mogelijkheid tot aankoop van een carport of autostaanplaats. Bekabeling voor elektrische laadpaal is mogelijk. Daarnaast zijn er 2 fietsenbergingen beschikbaar.

Residentie Sandolo belichaamt luxe en comfort te Maldegem, met een sterk accent op duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Benieuwd? Vraag meer info aan via lies@brutinvastgoed.be of 0474 43 98 68.

Kenmerken

Oppervlakte 72 m²
Grondoppervlak 72 m²
Kamers 2
Badkamers 1
Beglazing Dubbel
Verwarming Geothermie
Bouwjaar 2023
Bodemattest Aanwezig

Stedenbouwkundig

Bouwvergunning Aanwezig
G(ebouw)-score A
P(erceel)-score A